Kris Wijns opende enige tijd geleden zijn restaurant en wijnbar. Een plaats waar we heel graag heen gaan. Vriendelijk onthaal, de chef die zijn menu komt voorstellen en super lekker eten. Wat wil je meer.
Elke keer opnieuw genieten, dus namen we deze keer de schoonouders mee. Het begon met sint-Jacobsvruchten voor de vrouwen, en een kreeftenrisotto voor mezelf. Met een aangepast Portugees wijntje, al meteen een voltreffer.
Daarna gingen de vrouwen voor kabeljauw en de mannen voor zwezerikken. Op een schijfje appel, met bloedworst. Opnieuw goekeurende blikken.
De aangepaste wijnen dienen trouwens een aparte vermelding. Zelfs schoonpa was onder de indruk. Zeker toen er een Oekrainse desertwijn op tafel kwam, en die nog lekker bleek te zijn ook.
Librandi IGT Calabria 'Le Passule' Vino Passito 2022
4 dagen geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten