De regels van het spel

Met deze blog willen we een antwoord bieden op twee vragen: waarheen voor een leuk etentje én hoeveel kost het daar nu echt? Op pad dus, aan de hand van echte rekeningen, van echte mensen.
Wat zijn de regels van het spel?
Eén: iedereen mag zijn bijdrage insturen, zolang ik de inzender maar ken en dus zeker ben van de onafhankelijkheid. Laat de eigenaars zichzelf maar bejubelen op andere sites. Ook slechte ervaringen mag je delen.
Twee: De rekening maakt een essentieel deel uit van de bespreking. Dus graag je ticket met alle details meesturen via mail. Wat het écht kost willen we namelijk ook weten.
Smakelijk.

donderdag 12 januari 2012

Point Final - Berchem


De Point Final is zowat het huisrestaurant van Duval Guillaume Modem (samen met Chez Willy op de hoek in de Lemanstraat waar je moet zijn voor biefstuk friet). Het enige wat je moet doen is wegblijven van de dagschotel als je later op de middag langskomt. Die dagschotel wordt duidelijk warm gehouden, want het gaat snel bij onze vrienden.

Wat hebben ze te bieden? Vriendelijk onthaal, Mas Salto koffie achteraf, en een overheerlijke salade nicoise met tonijn. Mijn eetmaatje neemt altijd de slibtongetjes en is daar best tevreden over. De frietjes die hij erbij krijgt, vind ik persoonlijk geen hoogvliegers. Brasseriefrietjes, maar zeker niet handgesneden.

Alles is redelijk geprijsd en het kader warm gezellig. Met tafeltjes buiten als het mooi weer is. Meer moet dat niet zijn voor een efficiente lunch.

reserveren kan hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten