De regels van het spel

Met deze blog willen we een antwoord bieden op twee vragen: waarheen voor een leuk etentje én hoeveel kost het daar nu echt? Op pad dus, aan de hand van echte rekeningen, van echte mensen.
Wat zijn de regels van het spel?
Eén: iedereen mag zijn bijdrage insturen, zolang ik de inzender maar ken en dus zeker ben van de onafhankelijkheid. Laat de eigenaars zichzelf maar bejubelen op andere sites. Ook slechte ervaringen mag je delen.
Twee: De rekening maakt een essentieel deel uit van de bespreking. Dus graag je ticket met alle details meesturen via mail. Wat het écht kost willen we namelijk ook weten.
Smakelijk.

zaterdag 24 december 2011

Brusketta - Berchem


En hop, met het team op restaurant om te brainstormen. Geen beter adres dan Brusketta voor dat soort zaken. Lekker italiaans, massa's suggesties, gezellig druk, wat wil een mens meer.

Elke kent het adres ook en raadt de Vongole aan. Ik ga voor ravioli met scampi. Piet kiest carpaccio tartuffo. Kris gaat voor Penne Arrabiata. Lijkt me een mooie dwarsdoorsnede om de kaart eens in de breedte te keuren. Wat ontgoocheld heb ik moeten vaststellen dat mijn persoonlijke favoriet 'pasta nero met king krab' uit de suggesties verdwenen is. We'll see.

De wijn wordt zoals overal in Italië te warm geschonken, dus die hebben we links laten liggen. Ligt waarschijnlijk aan het feit dat de zaak ook echt door Italianen gerund wordt. Verwacht geen sterrenmaaltijd, maar wel correcte gerechten.

Het oordeel is unaniem. Een uitstekend adresje, zonder pretentie correct eten. Uit eten met 7 man, en thuis komen met een rekening van 132 euro. Ook dat zit dus snor. Reserveren kan op www.brusketta.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten