De regels van het spel

Met deze blog willen we een antwoord bieden op twee vragen: waarheen voor een leuk etentje én hoeveel kost het daar nu echt? Op pad dus, aan de hand van echte rekeningen, van echte mensen.
Wat zijn de regels van het spel?
Eén: iedereen mag zijn bijdrage insturen, zolang ik de inzender maar ken en dus zeker ben van de onafhankelijkheid. Laat de eigenaars zichzelf maar bejubelen op andere sites. Ook slechte ervaringen mag je delen.
Twee: De rekening maakt een essentieel deel uit van de bespreking. Dus graag je ticket met alle details meesturen via mail. Wat het écht kost willen we namelijk ook weten.
Smakelijk.

zaterdag 25 februari 2012

Degustation - Berchem

Kris Wijns opende enige tijd geleden zijn restaurant en wijnbar. Een plaats waar we heel graag heen gaan. Vriendelijk onthaal, de chef die zijn menu komt voorstellen en super lekker eten. Wat wil je meer.

Elke keer opnieuw genieten, dus namen we deze keer de schoonouders mee. Het begon met sint-Jacobsvruchten voor de vrouwen, en een kreeftenrisotto voor mezelf. Met een aangepast Portugees wijntje, al meteen een voltreffer.

Daarna gingen de vrouwen voor kabeljauw en de mannen voor zwezerikken. Op een schijfje appel, met bloedworst. Opnieuw goekeurende blikken.

De aangepaste wijnen dienen trouwens een aparte vermelding. Zelfs schoonpa was onder de indruk. Zeker toen er een Oekrainse desertwijn op tafel kwam, en die nog lekker bleek te zijn ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten